Ed Sheeran brengt special guest Maisie Peters mee naar Koning Boudewijn Stadion

3 februari 2022

Ed Sheeran neemt tijdens zijn 2 shows in het Koning Boudewijnstadion special guest Maisie Peters mee. De shows maken deel uit van zijn Europese ‘+ - = ÷ x Tour’ (The Mathematics Tour). De show op vrijdag 22 juli is reeds uitverkocht, voor de show op zaterdag 23 juli zijn er nog tickets beschikbaar.
 
Het recente album ‘=’ (Equals) van Sheeran, met hit singles ‘Bad Habits’, ‘Shivers’ en ‘Overpass Graffiti’,  behaalde in België reeds een gouden status. Ook zijn kerstsingle met Elton John (Merry Christmas) was een schot in de roos. In april trapt Sheeran zijn Europese tour af in Ierland.
 
Voor zijn 2 shows in België neemt Sheeran de Britse Maisie Peters mee als special guest. De singer-songwriter uit West Sussex mag Taylor Swift, Phoebe Bridgers en Sam Smith tot haar fans noemen. Met haar intieme songs lijk je een kijkje te nemen in haar dagboek. Maisie Peters is een geboren verhalenverteller. Ze stond al in een uitverkochte Shepherd’s Bush Empire in Londen en binnenkort headlined ze haar eigen tour door de Verenigde Staten. En dan moet haar debuutalbum nog uitkomen.
 
In Brussel zal Ed Sheeran te zien zijn in een volledig nieuwe live set-up, op een podium dat zich in het midden van het stadion bevindt, omringd door zijn fans. De show op vrijdag 22 juli is reeds uitverkocht, voor de show op zaterdag 23 juli zijn er nog tickets beschikbaar via Ticketmaster en Eventim.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x