Ed Sheeran brengt zijn '+ - = ÷ x Tour' naar België

17 september 2021

Ed Sheeran kondigt vandaag zijn Europese ‘+ - = ÷ x Tour’ (The Mathematics Tour) aan en komt daarmee op vrijdag 22 juli 2022 ook naar België. Tickets voor de show in het Koning Boudewijnstadion zijn te koop vanaf zaterdag 25 september 11:00 via www.ticketmaster.be en www.eventim.be.

+ - = ÷ x Tour

De aftrap van de tour vindt plaats in april volgend jaar en brengt Ed naar de UK, Ierland, Centraal Europa en Scandinavië. Met de ‘+ - = ÷ x Tour’ keert hij voor het eerst sinds 2019 terug naar de stadions. Met zijn vorige ‘Divide Tour’ brak Ed Sheeran alle records, het werd de best bezochte tour ooit, ook tijdens zijn laatste passage in België mocht het bordje ‘uitverkocht’ al na enkele minuten bovengehaald worden. Tijdens de live data van 2022 kunnen fans kennis maken met nieuwe tracks van het aankomende album ‘=’ (spreek uit als ‘Equals’) alsook met een volledig nieuwe live set-up. Het naar verluid indrukwekkende podium zal zich in het midden van het stadion bevinden, en Ed zal zich dus laten omringen door zijn fans. 


Albumrelease ‘=‘

Het langverwachte nieuwe album ‘=’ van Ed Sheeran komt uit op 29 oktober. Zijn geweldige comeback single ‘Bad Habits’ stond maar liefst 7 weken op #1 in de Ultratop. Opvolger ‘Shivers’ is uit sinds vorige week en beleefde zijn debuut op de MTV VMA’s eerder deze week.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x