Ed Sheeran kondigt voorprogramma aan!

17 mei 2022

Naast special guest Maisie Peters heeft Ed Sheeran nu ook zijn voorprogramma bekend gemaakt. Op vrijdag 22 juli is dat Cat Burns, op zaterdag 23 juli is het Dylan. Het concert in het Koning Boudewijnstadion op vrijdag is uitverkocht, voor de show op zaterdag zijn er nog tickets verkrijgbaar via Ticketmaster en Eventim.
 
Eind april startte de ‘+ - = ÷ x Tour’ van Sheeran in Dublin. Een volledig nieuwe live set-up met de sympathieke zanger op een podium in het midden van het stadion, tussen zijn fans. De beelden van die eerste shows zijn ronduit indrukwekkend te noemen. Het 360° podium zorgt ervoor dat het publiek langs alle kanten goed zicht heeft. Via 6 loopbruggen kan Ed het publiek inlopen en de gigantische schermen zorgen ervoor dat niemand iets hoeft te missen. Beeldmateriaal van de show is te vinden via deze link.
 
De 21-jarige singer-songwriter Cat Burns zal de show openen op vrijdag 22 juli. De voormalige BRIT school studente stortte zich tijdens de lockdown op Tik Tok en telt daar nu ruim 1 miljoen volgers. Haar liefde voor gospel, pop en indie muziek hoor je terug in haar songs en ze noemde Ed Sheeran één van haar grootste inspiratiebronnen. Die boodschap is alvast goed aangekomen.
 
Rijzende ster Natasha Woods aka Dylan opent de show op zaterdag 23 juli. Singles ‘Nineteen’ en ‘Someone Else’ bleven niet onopgemerkt bij de Britse pers en ook Dylan zag haar volgers op sociale kanalen groeien. Ze steekt haar liefde voor kleffe break-up songs en Taylor Swift niet onder stoelen of banken, ze overgooit het in haar songs met een vleugje grunge en pop en die combinatie gaat Dylan nog ver brengen.
 
Eerder liet Ed Sheeran al weten Maisie Peters mee te nemen als special guest naar Brussel. De Britse singer-songwriter uit West Sussex zal zowel op 22 als 23 juli te zien zijn in het Koning Boudewijnstadion. Het beloven twee mooie avonden te worden in juli.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x